Foreningen

Grundejerforeningen

MARIEVÆNGET

Skanderup

Medlemskab


Man kan ikke selv bestemme, om man vil være medlem af grundejerforeningen. Har man købt hus på Marievænget, er man også automatisk medlem af grundejerforeningen, og man har pligt til at betale kontingent. Kontingentet betales én gang årligt og går bl.a. til:

 

  • snerydning
  • vedligeholdelse af legeplads
  • gaver
  • arrangementer

 

Kontingent og andre beslutninger tages på den ordinære generalforsamling i foråret.

Kommunikation på Marievænget

 

Alle husstande på Marievænget har deres egen e-mail adresse. Adressen består af husnummer@marievaenget.dk. Har man brug for det, kan man få sin Marievanget.dk mail sendt videre til sin egen private e-mail adresse. Dette kan webadministratoren også gøre for jer. Mange af vejens beboere har allerede fået dette gjort. Ønsker man at sende en besked til alle beboere på Marievænget på én gang, så gøres dette ved at sende til alle@marievaenget.dk.


Indkaldelse til ordinær generalforsamling samt opkrævning af kontingent sendes ALTID ud i jeres postkasser. Alt andet kommunikation foregår via e-mail OG her på hjemmesiden. Derfor opfordrer bestyrelsen til at enten benytte jeres Marievænget e-mail adresse eller få den viderestillet til jeres private mail hurtigst muligt.


Webadministratoren er John Lønborg i nr. 2 og kan kontaktes på 2@marievaenget.dk eller ved personlig henvendelse.

 


Vedtægter


Vedtægter for Grundejerforeningen Marievængets kan læses/downloades her!

Gaver


Grundejerforeningen giver gaver til vejens beboere til festlige lejligheder. Se nedenstående liste.


Der opfordres til, at hvis man fylder eller fejrer noget eller ved, at nogen fylder eller fejrer noget, så henvender man sig til foreningens kasserer for at undgå, at flere køber gaver. Det er typisk naboen til dem der fejrer, som har overblikket over, hvornår der fejres noget.


Herefter køber man en gave på vejne af vejens beboere. Bonen/kvitteringen afleveres sammen med sit kontonummer til kasseren, som herefter overfører/refunderer beløbet.


Liste over, hvornår der gives gaver:


Gavekassen giver 400 kr ved: Fødsel, konfirmation, bryllup, kobberbryllup, sølvbryllup, guldbryllup.


Gavekassen giver 200 kr. ved: Nytilflyttere.


Gavekassen dækker også: Æresport i forbindelse med bryllup, kobberbryllup, sølvbryllup, guldbryllup og diamantbryllup.


Gavekassen dækker ikke: Runde fødselsdage og andet. Indsamling foregår på eget initiativ.Copyright @ All Rights Reserved